Opel Corsa 1.7 D Strada (1999)
Uitvoering | Corsa 1.7 D Strada |
Bouwjaar | 1999 |
Jaar van aanschaf | 2005 |
In juli 2005 kocht ik deze opel corsa met 167.000 km voor €4100. In de afgelopen 4,5 jaar heb ik 126.000 km met de auto bijna probleemloos gereden. Natuurlijk zijn de standaardzaken vervangen (nieuwe distributieriem, gloeibougies, v-snaar en banden) 2 Keer heb ik bijzondere kosten gehad. Nadag ik de auto een half jaar in mijn bezit had liet hij mij onverwachts staan. De startmotor had het begeven. Deze grap kostte me iets meer dan €200. Ook het contactslot werkte op een gegeven moment niet meer. De opel dealer heeft dit voor €200 ook weer verholpen.
Al met al ben ik erg tevreden over deze auto. Afgelopen week is de auto gekeurd. Hij kwam er probleemloos door. Toch hebben we besloten om een andere auto te kopen. We gingen er vanuit dat we slooppremie zouden krijgen (1000 euro). Maar we konden hem inruilen voor €1250. De auto is nog prima, dus iemand anders kan er nog jaren plezier mee hebben!!