Opel Astra Sports Tourer 1.3 CDTI ecoFLEX Edition (2011)

Opel Astra Sports Tourer 1.3 CDTI ecoFLEX Edition (2011)

UitvoeringAstra Sports Tourer 1.3 CDTI ecoFLEX Edition
Bouwjaar2011
Jaar van aanschaf2011

hij komt bijna

Vandaag bericht gekregen dat mijn nieuwe lease auto as. dinsdag word afgeleverd!

Opel astra sportstourer 1.3 CDTI Edition
optie's
Verstelbare middenarmsteun vóór , incl. Hill Start Assist (HSA), Elektrische handrem € 295,00
Electronic Climate Control € 500,00
Derde hoofdsteun achter € 45,00
Trekhaak, vast + elekt. installatieset, 13-polige stekker € 530,00

Dit ter vervaning van mijn reeds afgesleepte Peugeot 206 SW 1.4 HDI
Defecte Turbo
defecte UGR klep
verstopte cat / roetfilter
dit alles vond de lease te duur om nog te maken bij 170000km.

ik rij nu ongeveer vanaf eind augustus in een Peugeot 207SW 1.4 benz. helemaal nieuw gekregen nu ongeveer 5000km op de teller gemiddeld verbruik 1 op 16.5 rijd ook goed heerlijke weg ligging maar ben toch wel blij dat mijn astra er aan komt.

bijna twee weken oud en al 2209KM

Nou ik heb hem eindelijk!! Maar wat een auto! Hij rijd heerlijk! 1.3 CDTI maar kracht genoeg, ik kan vlot meekomen met de andere weggebruikers en zelfs op de snelweg. rond de 100km/pu in de vijfde versnelling moet hij er wel flink aan trekken maar als hij weer in zijn toeren gebied zit gaat hij als de brandweer.
De ergonomische stoelen zitten fantastisch zeker een aanrader voor als je veel op de weg zit. Met parkeren is het nog wel even wennen hij is een flink stuk groter als mijn vorige auto (peugeot 206SW/207SW)

Het verbruik, gemiddeld 5.5L/100KM ongeveer 3/4 snelweg kilometers en 1/4 hele korte stukjes. Op de snelweg gemiddeld 130KM/PU

heerlijke auto ik houd jullie op de hoogte.

twee maanden oud en al 10.000km

Al weer bijna 10000KM en al weer twee maanden oud.

Hij rijd echt super!! Stoelen zitten nu pas echt lekker, door de vele instel mogelijkheden blijf je verstellen. Auto ligt strak op de weg is lekker geveerd en ondanks het redelijke gewicht van gereedschap in de koffer ruimte deint hij niet vervelend door.

Met een gemiddelde rijsnelheid van ongeveer 70kmpu een verbruik van 5.4l op 100km. 1:18,5 en met mijn toch wel stevige rijdstijl toch netjes.
Op de snelweg in de 5e versnelling komt hij steeds meer los, wel merk je tussen de 90kmpu en de 110kmpu wel dat je ruim 1500kg moet versnellen. Top heb ik nog niet gereden maar 185kmpu zit je al snel op.
heerlijke auto en nog steeds geen spijt van de 1.3 motor op naar de volgende 10.000

1e keer mee op vakantie

10 maanden oud en al weer 45000 op de teller. net thuis van twee weken vakantie. ruim 3000 kilometer gereden, route parijs/milau. aardige heuvels waar ik met mijn vorige auto toch aardig moest schakelen om op snelheid te blijven bleef de Astra gewoon door gaan. Aan de 1.3CDTI motor kon je aan het geluid horen dat hij er wat harder aan moest werken om de bergen op te komen maar in snelheid zakte hij nouwelijks terug. De auto was volgeladen met een flinke kampeer uitrusting koffer en achterbank helemaal vol en twee personen. Met dit gewicht en een gemiddelde snelheid van volgens de boardcomputer 123km/pu een gemiddeld verbruik van 5.1L op 100km = 1:19,5 toch een netjes verbruik.
verder onderweg heerlijk gezeten in de ergonomische stoelen. heerlijke auto en totaal geen spijd van de keuze Opel Astra 1.3CDTI

Nog steeds tevreden

Ik ben nog steeds heel te verden over mijn Opel Astra 1.3 CDTI
inmiddels al ruim 162000km op de teller, geen bizonderheden gehad alleen de normale slijtage schijven en rem blokken.
gemiddeld 5l op 100km 1 op 20 netjes met een gemiddelde rij snelheid van ruim 80km/pu

Ook over Opeldealer Broekhuis in Wageningen ben ik zeer te vreden!
ik denk nog een kleine 20000km (20 weken) en dan is het weer tijd voor een nieuwe... ben benieuwd wat het mag gaan worden.

7,5

PRIVATE LEASE Opel Astra