Mitsubishi Colt 1.6 GLXi (1993)

Mitsubishi Colt
Mitsubishi ColtMitsubishi ColtMitsubishi ColtMitsubishi ColtMitsubishi Colt - interieur

UitvoeringColt 1.6 GLXi
Bouwjaar1993
Jaar van aanschaf2003

Lek olie kanaal koppakking

Ik ben sinds de aanschaf van mijn Colt erg verbaasd over het vermogen van deze auto. Vorig jaar nog bijna 200 op de Tomtom gereden met volle bepakking op de Duitse autobahn.Recent is mijn koppakking vervangen omdat er olie lekte uit het olie kanaal van mijn koppakking. Na de reparatie haalt de auto met moeite 170 km/h zonder bepakking. Ook maakte de auto na de reparatie boven de 3000 toeren een geluid als een rally auto, echter zonder de prestatie. Ik krijg hem niet meer boven de 5000 toeren in de 5e versnelling. Voorheen ging hij zowat in het roodan. Volgens de dealer was ook de ontsteking afgesteld omdat deze helemaal verkeer zou staan? Ik heb wel net voor de reparatie 15 inch velgen ipv 13 inch, maar kan mij niet voorstellen dat dit zoveel vermogen verlies oplevert. Ook weet ik niet of de kop afgevlakt is, misschien komt het grommende geluid hier vandaan. Heeft iemand hier misschien ervaring mee. Op het moment wordt ik eruit gereden door een Aygo en een Prius wat voorheen ondenkbaar was.

PRIVATE LEASE Mitsubishi Colt

Lease'm