Mini Electric Business Edition (2021)

autoreview

Mini Electric Business Edition (2021)

Signalement

UitvoeringElectric Business Edition
Versnellingen1, Automaat
Bouwjaar2021
Jaar van aanschaf2021
KM-stand laatst10.400 km
Lezerswaardering: 43%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Eindelijk een Mini!

Na talloze jaren bij vrouwlief gelobbyd te hebben voor een Mini is het er vandaag toch van gekomen ;-). De prachtige maar minder praktische SLK is verkocht en deze Mini Electric is vandaag in gebruik genomen. We zijn er erg blij mee ook al omdat de overcapaciteit van onze zonnepanelen maximaal gebruikt van worden en onze brandstofkosten in één klap geminimaliseerd worden.
Over een aantal kilometers zullen we eens wat dieper op de auto ingaan maar één ding staat vast, alle gezinsleden zijn al stapel op dit karretje!

Smile!

 • 500 km

De eerste 500km zitten erop, en wat voor kilometers! Werkelijk alles klopt aan deze bliksemschicht!
De uitrusting? Perfect!
De rij-prestaties? Onovertroffen!
Het comfort? Voortreffelijke stoelen en met 1.85m is het kinderlijk eenvoudig de beste zitpositie in te stellen.
De looks? Iedereen is er weg van!
En de actieradius dan? Veelbesproken, maar moet je echt zelf ervaren. Inmiddels een tweetal grotere ritten gemaakt en guess what?
Gisteren 168 km gereden (Almere naar Louwman Museum vv), appeltje eitje!
Vandaag 148 km (Almere naar Egmond aan Zee vv) in de Green + modus (dakje open en heerlijk in de zon) en bij aankomst thuis nog 56km over.
Kortom, bij redelijke buitentemperaturen moet je fluitend over de 200km halen, ik kan er uitstekend mee uit de voeten!
Kortom, een auto die je vanzelf een glimlach op je gezicht tovert, autorijden is weer leuk!

215 echte kilometers

 • 1.015 km

Vandaag een aardige ervaring opgedaan waar ik de lezers graag deelgenoot van wil maken. Met de 100% geladen Mini een afstand van 215km kunnen bereiken. Bij vertrek stond de actieradius in de MID stand vermeld als 176km maar door veel op cruise (100 km/uur) te rijden en voor ca. 90% de Green+ stand te gebruiken (who needs airco on a day like today ;-)?) kon uiteindelijk 215 echte kilometers worden gehaald. Dat is toch wel een heel aardige prestatie en ik ben er helemaal happy mee.
Ik vermoed overigens dat uiteindelijk een actieradius van 225-230km echt haalbaar moet zijn mits de externe omstandigheden meewerken (buitentemperatuur, cruise-mogelijkheden, overig verkeer etc. etc.).
Buiten dat, wat een heerlijke auto om in te rijden!

On line marketing campagne Mini Nederland

 • 2.500 km

Recent zijn de beelden vrijgegeven van de online marketing campagne van Mini Nederland. Mijn zoon Niels en ik zijn te zien onder: Mini.nl > Mini Electric > "Mini Electric rijders aan het woord".
We zijn een halve dag aan het werk geweest met een heel enthousiast team, een geweldige ervaring! Kijk zelf maar!
De link naar het filmpje: https://youtu.be/Wi3pD2IZu_g

De eerste 10,000 km zitten erop!

 • 10.400 km

Wat een heerlijk karretje is dit! Mini maakt volledig waar wat ze zegt, de actieradius ligt gemiddeld boven de 200km en dat is voor het dagelijkse gebruik echt meer dan voldoende. In alle opzichten voldoet de auto aan onze verwachtingen. Good looking, gebouwd als een tank en godzijdank nog een interieur met echte knopjes en slechts een beschaafd beeldscherm. Zo zou het eigenlijk moeten maar hou m’n hart vast voor de toekomstige generaties Mini. Zag recent het concept van de nieuwe Mini Countryman en kan meteen verklappen, die komt hier niet voor de deur te staan! Yech, in mijn ogen een volledige mislukt ontwerp! Dus voorlopig maar lekker genieten van deze Mini, het mag gelukkig nog even! Op naar de 20.000! ❤️

4,8
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  4
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

PRIVATE LEASE MINI Mini

DirectLease
Mini Electric Camden Edition (3D/CVT)
€ 509
 

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (9)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens