MG ZS EV Luxury

MG ZS EV Luxury

UitvoeringZS EV Luxury

Boven alle verwachtingen!!!ongekende klasse

• 300 km

Onze mgzs ev opgehaald en vanaf vandaag zal ik de review ook bijhouden .

Lang getwijfeld en overal wezen kijken maar ivm ons gezinnetje van 4 hebben we echt wat ruimte nodig.

Korte proefrit gemaakt en ik was verkocht .
Nu hebben we hem en wat een fijne auto is dit echt onvoorstelbaar!
Voor ons voelt het als een veel duurdere auto.
Hij zoeft over de weg en hij is super stil. Het is heel relax rijden met zo een automaat zonder schokken .

Perfecte radio met mooi geluid, super grote kofferbak ,prachtig panorama dak .in Breda opgehaald en naar Zoeterwoude gereden en vanaf Zoeterwoude naar Rotterdam gereden ,veel snelweg dus en gemiddeld verbruik van deze rit was 15,3 ! Met kachel klein beetje aan . En eco stand.
Op dit moment zou ik hem iedereen aanraden !ik hoop dat we er zo blij mee blijven daarom zet ik snel weer een review op deze site. Android auto werkt ook perfect .

Rotterdam Amsterdam

• 600 km

Feest om in te rijden !
Afgelopen weekend van Rotterdam naar Amsterdam,en weer terug uiteraard ?(thuis nog 110km actieradius over kachel en airco aan op 1 rood balkje)het valt op dat de auto echt strak op de weg ligt en dat de auto echt stil ..windgeluid wat in bij 1 test gelezen heb snap ik niet want je hoort niks .dab plus radio geeft erg mooi geluid . Android auto werkt feilloos iets wat bij de id3 nog niet werkt las ik.. spraakcommando's worden direct goed begrepen ? ook zijn de Hyundai's slecht in het nieuws over accu's die in de brand vliegen,ik schrok daar een beetje van , bij de mgzs heb ik daar gelukkig niks van kunnen vinden op internet,de accu's worden ook gekoeld en verwarmd.

De best kloppende review over de mg vind ik die van Autoweek.alleen jammer dat hij niks laat zien van de grote kofferbak.

Nadelen tot nu toe?
Ik vind het jammer dat de auto aan de
voorkant geen parkeersensoren heeft.

En het infotainment systeem zelf werkt perfect maar de navigatie is idd wat trager,maar gebruikt u android auto met google maps werkt dit super snel .

Geen moment spijt!

Even een update!

Nog geen moment spijt van de mg !
Wat een super fijne auto is dit.
Ook in de winter echt top!
Een kennis van ons zat negatief over de mg te praten nieuw merk enz enz is dat wel betrouwbaar..?..en zat zelf op ze veelbesproken id3 te wachten ..2 weken heeft hij er plezier van gehad..nu staat de VW al ruim een week bij de dealer? hopelijk blijft het zo maar ik heb niks geen problemen met software of andere dingen houden zo mg ?

10,0

PRIVATE LEASE MG ZS