MG ZS EV Luxury (2020) #6

Uitvoering | ZS EV Luxury |
Bouwjaar | 2020 |
Jaar van aanschaf | 2020 |
Alle waar is naar zijn geld
Met behulp van 4k subsidie en fikse korting, ook 4k, van Van Mossel in juli 2020 deze MG ZS EV luxury aangeschaft.
Ervaringen zijn tot dusver op zich goed maar er zijn wat zaken waar ik moeilijk aan kan wennen. Geen climate control, temperatuur en aanjagersnelheid moet steeds handmatig worden ingesteld en de bediening daarvan via touchscreen is moeilijk in te stellen en erg frusterend. Een dikke misser voor een verder zeer luxe uitgevoerd auto. Verder wat kleine ergernissen zoals een stoelverwarming met slechts 1 stand (heet) passagiersstoel niet in hoogte verstelbaar, erg gammele hoedenplank.
De actieradius is voor ons ruim voldoende en er kan thuis in de garage worden geladen aan een "gewoon" stopcontact.
Er zijn inmiddels ook al enkele updates uitgevoerd maar uit opmerkingen op het forum blijkt dat dat niet bij iedereen even succesvol is geweest.
Al met al kun je stellen dat ik voor het financiële voordeel ben gegaan en daar als autoliefhebber dus de keerzijde van moet accepteren.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee