Mercedes-Benz V 220 CDI Ambiente (2000)
Uitvoering | V 220 CDI Ambiente |
Bouwjaar | 2000 |
Jaar van aanschaf | 2000 |
Met m’n vorige V-klasse had ik onnoemelijk veel moeilijkheden maar gelukkig ook een onderhoudscontract!
Na 100.000 km ellende met deze wagen kreeg ik een telefoontje van Mercedes-Brussel... Ze hadden gemerkt dat ik veel problemen had met deze wagen en wilden een deal maken als ik de nieuwe versie kocht, die V 220 cdi dus...
Ik was beter nooit op hun ’deal’ ingegaan want de problemen hebben zich ondertussen weer opgestapeld... Problemen met de remdruk met cardans, dure herstellingen aan de motor, airco kapot, deuren die openen en sluiten als ze er zelf zin in hebben, allerhande meters die het niet meer doen, binnenverlichting die het laat afweten, turbodruk weggevallen enzovoort enzoverder... De factuurbedragen zijn soms hallucinant!
Ik heb mijn les ondertussen wel geleerd, Mercedes heeft bij mij afgedaan!
Als er al één punt positief is aan deze wagen , jawel , de ruimte en de moduleerbaarheid, op voorwaarde dat je geen rugpatiënt bent want dan raak je gegarandeerd in de kliniek door het gewicht van de individuele zetels!
P.S. M’n auto voor deze twee miskleunen was ook een Mercedes, een 25OTD! Ik heb er zonder problemen 412.OOO km mee gereden! Toen waren ze nog betrouwbaar.
Teveel om op te noemen.
Ze waren wel duur !