Mercedes-Benz SL (1992)
Bouwjaar | 1992 |
Jaar van aanschaf | 2021 |
SL500 6,0 AMG
Al een tijdje overwogen om een oldtimer te kopen en na lang zoeken uitgekomen bij de auto die begin jaren 90 mijn jongenshart sneller liet slaan.
Deze SL500 werd destijds bij AMG binnengebracht die de longinhoud van de V8 vergrootte naar 6 liter en er nog 55 pk bovenop deed tot 381 PK.
Ik wacht nog steeds op mijn oldtimerplaten, dus kan over betrouwbaarheid en gebruikskosten weinig zeggen.
Mijn testritje liet wat rijbeleving en motorgeluid betreft het beste vermoeden.
Een automatische openende kap, hydraulische vering en zetelverwarming moeten destijds redelijk vernieuwend geweest zijn. Je zou dus kunnen zeggen da je de waren wel ziet, maar niet voelt.
Dat is het voor nu. Meer info volt als ik mijn oldtimerplaten heb en er enkele lange ritten mee gedaan heb.

Mercedes-Benz SL 500 | Rijklaarprijs |
- 2002

Mercedes-Benz SL 500 AMG | CAMERA | HARMAN KARDON AUDIO | PANORAMADAK | DEALER ONDERHOUDEN | MASSAGE STOELEN | STOELVERWARMING EN VENTILATIE | ACTIVE CRUISE CONTROL | ELEKTR. VERSTELBARE STOELEN EN STUUR
- 2012

Mercedes-Benz SL 230 SL Pagode 1964 Europese auto handgeschakeld BTW #BEAUTY