| Uitvoering | GLC 43 AMG 4MATIC |
| Jaar van aanschaf | 2022 |
| KM-stand bij aanschaf | 65.000 km |
| KM-stand laatst | 65.000 km |
Fijne reisauto
Sinds 3.5 jaar rijd ik de GLC 43AMG. Het verbruik is gemiddeld 1 op 10. Op de snelweg gemiddeld 1 op 11.5.
Ik rijd maar 9000 km per jaar. De auto krijgt elk jaar een beurt en daar ben ik gemiddeld 800 euro voor kwijt.
Ik heb nog nooit iets aan de auto gehad buiten de beurten om. Inmiddels staat er 93000 km op de teller.
Ik heb hem laten tunen en dat geeft echt wel veel meer vermogen. Ik spreek dat af en toe aan, ben gemiddeld een rustige rijder.
Verder heb ik er apple carplay en android auto in gebouwd middels een externe pc. Dat heeft de auto weer helemaal up to date gemaakt.
Minpunt vind ik het verwerken van kleine oneffenheden door de achtervering. Die worden best wel doorgegeven, maar op de snelweg echt een hele fijne auto. Ook heb ik draadloos opladen erin gebouwd. Dat ging heel eenvoudig door gebruik te maken van de sigarettenaansteker.
Ik rijd op Vredestein all weather banden, ik vermoed niet de stilste banden maar verder prima. Slijtage is ook prima, nu na bijna 30.000 kilometer zijn ze nog steeds in prima staat. Tevens voor en achter een dashcam ingebouwd die continue opneemt als de auto op contact staat. Dit geeft me een veilig gevoel als we op vakantie zijn in Frankrijk.