Mercedes-Benz E 240 Avantgarde (2000)
Uitvoering | E 240 Avantgarde |
Bouwjaar | 2000 |
Jaar van aanschaf | 2002 |
Wat een ruime auto, je rijdt hierin voor je plezier. Deze wagen is uitgerust met een automatische versnellingsbak die perfect werkt. met de mogelijkheid om nog even zelf te schakelen door alleen tegen de pook te tikken, ideaal om een bochtje snel te nemen. Verder niets dan anders dan rust in deze auto door z´n perfecte afwerking ’geen bijgeluidjes’ Wel een verschil met de auto´s die ik ooit eerder had !!. Qua prestaties ook niets mis met deze 6 cilinder. Zelfs met z´n forse gewicht komt die aardig mee met een sprintje bij het verkeerslicht. Verder is de auto ergonomisch in orde alles zit op de goede plek. En het ziet er ook nog eens harstikke luxe uit. Vorige eigenaar heeft een aantal extra´s in deze auto opgenomen wat het gevoel van luxe versterkt door o.a. leren bekleding, climat control en een aantal kleine luxe dingen zoals electrische rolgordijnen en audio 30. Door het avantgarde pakket is deze auto echt helmaal af. Dit was de laatste uitvoering voor de ’nieuwe’ E, dus met de knipperlichten al op de spiegels. Nu is het laatste nieuwe E model natuurlijk aangepast voor de komende jaren en dus moderner en technisch aangepast aan de huidige eisen. Maar dit 2001 model is nog zeker een aanrader voor wie Mercedes wil gaan rijden. De overstap van een jaren lange Fiat rijder naar Mercedes is niet echt logisch. Maar ik ben bang dat ik nooit meer anders wil dan Mercedes !
Geen