Mercedes-Benz C 270 CDI Elegance Combi (2004)

Mercedes-Benz C-klasse Combi
Mercedes-Benz C-klasse CombiMercedes-Benz C-klasse CombiMercedes-Benz C-klasse CombiMercedes-Benz C-klasse CombiMercedes-Benz C-klasse CombiMercedes-Benz C-klasse CombiMercedes-Benz C-klasse CombiMercedes-Benz C-klasse - interieurMercedes-Benz C-klasse - interieur

UitvoeringC 270 CDI Elegance Combi
Bouwjaar2004
Jaar van aanschaf2014

ervaring na 1 jaar mercedes

Tja, ik heb niet zo veel geluk met auto's.
Ook de Toyota Avensis bleek een draak van een auto. dwz het motorblok (Pools fabricaat naar nu blijkt..).

Maar een "eerlijke" auto gekocht. Oud, veel KM maar wel met bekende historie en geen ex leaser (nu 2x slecht bevallen) maar gewoon door een particulier bereden( vlgns mij zijn die toch voorzichtiger met hun dure investering dan een leaser)

Wel huiverig voor de aanschaf maar het is een garage in een klein dorp met een zeer goede reputatie. Geen handelaar en altijd zelf in onderhoud gehad. kortom gekocht op "het verhaal achter de auto"

Bevalt prima. 5 cil diesel is een fijne motor en een automaat is fantastisch. Het rijdt wel wat duurder met 1 op 16. Je merkt wel dat het een Benz is. Zit mooi in elkaar en voelt wel een klasse hoger dan een Toyota of Renault.

Problemen; Nu 45.000 km gereden en alleen de gloei bougies moeten vervangen. Verder geen gekkigheid.

Op naar de 5 ton km (dat zou haalbaar moeten zijn met zo'n auto..... hoop ik...)

hij gaat de deur uit

De 5 ton is gehaald maar nu de turbo stuk is en de zaak mij een EV-auto aanbied, gaat hij toch weg.
Samengevat een van de beste auto's die ik heb gehad. Onderhoud is niet goedkoop maar heeft zich wel uitbetaald.

PRIVATE LEASE Mercedes-Benz C-klasse