Mercedes-Benz C 180 Elegance (1997) #2
Uitvoering | C 180 Elegance |
Bouwjaar | 1997 |
Jaar van aanschaf | 2005 |
Na twee jaar tevreden in een Nissan Primera 1.8 Luxury gereden te hebben, besloot ik eens gek te doen en eindelijk een auto van mijn geliefde merk Mercedes te kopen. Het werd een Mercedes C 180 Elegance Automaat 1997 en 134000 KM op de klok. Ik ging dus bijna twee jaar ouder en 50000 km meer rijden. Ik rij nu +/- 3 maanden met deze auto en bijna 6000 km gereden en het is zoals ik tegen iedereen zeg: als je geen Mercedes gereden hebt dan heb je nog nooit auto gereden want wat is dit een fantastische auto.
Fantastische wegligging zeer goede stoelen waar je na een lange rit ook gewoon relaxed uitstapt. Ik lees wel eens in de revieuws dat de C 180 automaat traag zou zijn maar ik zeg dat deze motor meer dan voldoende kracht heeft en zeker sneller is dan mijn vorige auto. Verder is deze auto qua motergeluid stil op hogere snelheden en je hoort verder eigenlijk niets behalve de banden (Michelin). Het is verder best een luxe uitvoering: electrische ramen voor en achter, spiegels electrisch, Tempomat, Airco, Centrale vergrendeling met afstandsbediening, Alarm en LM velgen. Het rijden met automaat was even wennen maar ik wil nu niet meer schakelen, echt heerlijk. Problemen heb ik tot nu toe niet gehad. Benzine verbruik schommelt tussen 1 op 10,5 en 1 op 12,2 afhankelijk snelweg of korte ritten maar dat heeft iedere auto. Verder kan ik niets anders zeggen dat ik zeer tevreden ben met deze auto en over mijn garage die zowel de nissan als deze mercedes geleverd heeft en als er gekke dingen komen dan meld ik het weer.
Update 14-09-2006
De auto heeft z’n eerste beurt + APK gehad sinds hij in mijn bezit is.Ik ben beduidend minder gaan rijden door verandering van baan dus de km stand is momenteel 147.000 en zoals ik verwacht had was alles perfect in orde.Dus beurtje en rijden maar weer en ik geniet nog steeds van elke meter die ik met deze auto rijd.Geen enkel probleem tot nu toe.
Geen
PRIVATE LEASE Mercedes-Benz C-klasse

Mercedes-Benz C-klasse 230 Elegance AUT Topstaat Boekjes Cruise Lage KM Nap Nieuwe APK Prive collectie
- 1997

Mercedes-Benz C-klasse 180 Sport Elektrische ramen | Centrale vergendeling * Meeneem prijs *
- 1995

Mercedes-Benz C-klasse 180 Elegance|Cruise controle|Airco|NAP|TOP staat|