Mazda Premacy 2.0 Active (2003)

Mazda Premacy
Mazda PremacyMazda PremacyMazda PremacyMazda PremacyMazda Premacy - interieur

UitvoeringPremacy 2.0 Active
Bouwjaar2003
Jaar van aanschaf2003

Ik heb deze fantastische sportieve auto net een week.
En hij bevalt fantastisch!! Hij is super snel vergeleken met zijn concurenten, veel sportiever, (niet zo lomp als de Scénic). Wij zijn erg blij met deze auto. Ik raad u aan om een proefrit te maken en niet iedere keer op Opel of Peugeot af te gaan, want dat is gewoon niks vergeleken met deze Mazda. Mijn vorige auto heb ik na een half jaar al ingeruild. De Peugeot 307 SW. Tot mijn grote spijt heb ik geen proefrit in deze auto gemaakt en... toen ik hem had... Hij rijdt voor geen meter, hij schakelt niet goed; het is net een vrachtwagen. Maar deze Premacy voelt zeer solide en sportief aan. Hij staat stevig op de weg. Kortom fantastisch!

Geen 1 en ik denk er ook nooit 1 te krijgen.

10,0