Mazda 6 SportBreak SkyActiv-D 2.2 150pk S (2015)

Mazda 6 SportBreak SkyActiv-D 2.2 150pk S (2015)

Uitvoering6 SportBreak SkyActiv-D 2.2 150pk S
Bouwjaar2015
Jaar van aanschaf2015

trilling

Ik begin de review met de laatste ervaringen, ik zal deze later wel even aanpassen door mijn eerdere reacties op anderen eerst te kopieren .

Mooie auto.
Snel, sterke motor.

echter zoals vaker besproken in deze reviews met anderen.
niet trillingsvrij te krijgen helaas.

ik zal even mijn reacties knippen en plakken.

Allen ,

Nu een weekje mijn 2.2 sky lease plus naar tevredenheid .
Inmiddels staat de teller op 2400 km en het enige wat me dwars zit is de trilling in de auto bij snelheden rond boven de 100kmh.

Stuur is strak , alleen in bodem erg onrustig , druk nu op 2.5 bar.
Band : 225/45/19 dunlop sportmaxx met avido velgen .

Morgen naar dealer voor wissel andere set met Bridgestone .

Trilling onderin komt van achter schijnt .

Nog iemand tips ?

Verder een super auto met enorm koppel en heerlijk rustig

Mvg
André Wichers

eerdere correspondentie

Beste Jop,

Ik heb exact de vergelijkende klachten , inmiddels Auto 7 week oud en 17000 km onderweg .
Wat een drama , ik rij wel op 19 inch.
Ook 17 geprobeerd maar niets helpt .
Echt alles trilt behalve stuur..
Krijg zelfs rugklachten , mazda nl in auto gehad en was eens met enorme onbalans en moest maar terug op 17 inch.
Trilling dan minder maar niet weg.

Men spreekt van sportief DNA , heeft niets met trillen te maken.
Zit denk ik in aandrijflijn auto .
Daar moet je het mee doen , niet dus !

ervaringen

Beste Jop en Silvano,

Inmiddels ben ik 31.000 km verder, de auto is 14 week, dus rijden doen we veel.
op winterset 17 inch is de trilling grotendeels weg.
ik heb met Mazda NL ook getest wederom met 17 inch zomer en trilling niet weg te krijgen.
Dus niet minder erg als de 19 inch die ik eronder heb.

winterbanden filteren heel erg veel weg.

Ik kan meegaan met de trilling in de pook, dit is echt absurd en ook niet verklaarbaar waarom deze zo trilt, bij koppel geven heb ik wel eens het gevoel dat hij uit de versnelling wil klappen.
ook resoneert mijn pook af en toe met een geluid vanuit de aandrijving, dit geluid is goed waarneembaar in de auto.

ik heb van Mazda NL idd ook bevestiging, product eigenschap...

Ik ben met hun in gesprek voor gefacelifte model wat straks komt in maart, wellicht kunnen we een commerciele deal maken.
Uiteraard afhankelijk wat erbij moet en wat mijn werkgever ervan zegt.
Anders toch proberen een andere zomerband onder de auto.

groet
Andre

6,0
  • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee