Mazda 5 1.8 Exclusive (2007)

Mazda 5
Mazda 5Mazda 5Mazda 5Mazda 5Mazda 5Mazda 5Mazda 5Mazda 5Mazda 5Mazda 5Mazda 5

Uitvoering5 1.8 Exclusive
Bouwjaar2007
Jaar van aanschaf2007

Sinds een week over geschakeld van mijn Kia RIO naar een Mazda 5. De Kia beviel goed maar door ruimte gebrek voor de kinderen naar een andere auto gaan kijken, dit bleek al snel een MPV te moeten worden. Lang getwijfeld tussen een Toyota Verso en de Mazda 5. Uiteindelijk toch voor de Mazda 5 gekozen op basis van de schuifdeuren.

Ben tot nu toe zeer te vreden over de auto. Zeer veel been ruimte achterin voor de kids,schuifdeuren zijn ideaal en berg ruimte achterin is grandioos. Veel complimenten over het uiterlijk van de de Mazda en ideale zit. Ook het interieur is netjes afgewerkt.

Tot op heden is dit voor mij de ideale MPV

Ben inmiddels de 1e 1000 km gepasseerd en zijn er met het gezin een aantal dagen mee op vakantie geweest. Ruimte in kofferbak is fantastisch (niet alleen voor vakanties maar ook voor mijn werk) en hebben het gemak van de schuifdeuren vele malen kunnen ervaren. Ook de rij eigenschappen van de wagen zijn uitstekend. Zeer veel positieve reacties gehad op het uiterlijk van de auto.

Reeds een goede 6000 probleemloze kilometers gemaakt met deze auto. Op de Duitse autowegen gedraagt de auto zich fantastisch. Kilometers worden confortabel afgelegd. Ook in het heuvellandschap gedraagd deze auto zich goed. Ideaal is voor de kinderen nog steeds de (been) ruimte achterin. Ook de benidigde vakantie spullen passen prima onder het afdekzijl in de kofferbak. Ook op de camping weer diverse positieve reactie op ruimte en uiterlijk van deze Mazda 5. Voor wat mij betreft is dit nog steeds een perfecte gezinsauto.

Tot op heden nog geen probleem met deze auto gehad.

9,5