Lancia Delta HPE 1.6 16v (1998)
Uitvoering | Delta HPE 1.6 16v |
Bouwjaar | 1998 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
wat wel: leuk uitziende auto, veel luxe voor niet al te veel geld, aardige wegligging en ja de auto is italiaans... en klinkt ook wel zo vind ik, ondanks dat het maar een 1,6-je is.
De motor moet wel een beetje op toeren gehouden worden wil je opschieten, maar daar heeft de auto helemaal geen problemen mee. Standaard zitten er 6 speakers in die redelijk klinken. De stoelen vind ik persoonlijk erg goed zitten (ik heb geen recaro stoelen waar je er toch wel veel van vind, was toendertijd een optie om die er in te laten zetten) en de automatische airco natuurlijk! Moet wel even na gekeken worden want klinkt een beetje vreemd.
wat niet bevalt: al die rammeltjes en kraakjes, maar dat went wel en de elektrische mankementjes (ja daar komt weer dat italiaanse terug) maar dat heb ik er wel voor over.
tot nu toe nieuwe schokbrekers achter (normaal onderhoud), koplamp rechts werkte niet (massa los), richtingaanwijzer relais leeft een eigen leven (gewoon vervangen denk ik), als het hard regent dan lekt het bij de antenne (staat op het dak voor)