Kia Carens 2.0 CRDi EX (2005)
Uitvoering | Carens 2.0 CRDi EX |
Bouwjaar | 2005 |
Jaar van aanschaf | 2005 |
Vanaf het moment dat we onze nieuwe auto ophaalden bij de dealer trekt de auto naar rechts.
Met regelmaat van de klok is de auto hierdoor bij de garage teruggeweest.
De garage heeft getracht door verschillende onderdelen te vervangen de klacht eruit te krijgen. De auto is zelfs bij een speciaal bedrijf geweest die gespecialiseerd zijn in het stellen en richten van de banden. De banden zijn ook opnieuw uitgebalanceerd en uitgelijnd. Dit heeft echter niet tot goed resultaat geleid.
Tevens heeft de garage de volgende onderdelen vervangen: Stabilisatorstang, nieuwe draagarmen, een nieuwe aandrijving, de rechter- en linkerschokdemper en diverse kleine onderdelen die niet bij naam genoemd zijn.
Bovendien kraakt de auto aan de voorkant, dit is duidelijk waarneembaar bij het nemen van drempels. Hierover werd ons vertelt dat, het rubber dat ervoor zorgt dat het niet kraakt, niet meevormt en hard wordt. Dit probleem is nog steeds niet opgelost, want er is hier geen juist rubber voor gevonden.
Het naar rechts trekken is met het begin vergeleken iets verandert. Het duurt soms iets langer voordat hij het doet maar de klacht is nog steeds niet verholpen.
De importeur en de dealer hebben het nu opgegeven en zeggen niets meer voor ons te kunnen betekenen. Technisch valt er niets meer aan te doen.
Wij vinden dit onacceptabel en hebben inmiddels de geschillencommissie geraadpleegd.
De auto trekt vanaf het eerste moment naar rechts en kraakt aan de voorkant.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee