Jeep Renegade 1.0T Limited (2018)

autoreview

Jeep Renegade 1.0T Limited (2018)

Signalement

UitvoeringRenegade 1.0T Limited
Versnellingen6, Handgeschakeld
Bouwjaar2018
Jaar van aanschaf2020
KM-stand bij aanschaf26.657 km
KM-stand laatst24.841 km
Lezerswaardering: 46%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Lustwelwat

 • 24.841 km

Na twee fantastisch fijne Yeti's overgestapt op Jeep Renegade Limited.
De Skoda sufferds hadden besloten de Yeti niet meer te bouwen en de Renegade kwam qua vorm en inhoud het dichtst daarbij. (eigenwijs, beetje stoer en compact).
Km. stand bij aanschaf in okt.'20 was 24.841 Nu, in 02. 22
is dat 33. , dus rijd ik lang niet zoveel meer als in mijn werkzame leven. Mijn ervaringen met de jeep : De ontwerpers kunnen nog veel leren van de Skoda-jongens m.b.t. bruikbaarheid van de auto., b.v. bergvakken in deuren en onder stoelen, verplaatsbaarheid van achterstoelen, uitneembaarheid van de achterstoelen etc.
En ook technisch. De Yeti dronk gemiddeld 1:14, de teller van de Jeep geeft 9.8 aan als gemiddelde. De dealer zegt dat dat normaal is voor deze auto, maar ik vind het een zuipertje. Terwijl ik nu geen 130 meer trek, maar als regel 100 op het klokje zet. Omdat ik zoals gezegd niet veel meer rijd doet dat geen pijn in de portemonaie, maar ik vind het miljeu ook wel wat.
Ik houd van de ietwat eigenwijze, bonkige vorm van de Renegade, (past wel bij de baas), en dus wacht ik de komst van de hybride Renegade maar af.
Maar dat schijnt een automaat te zijn, terwijl een schakelbak me juist het plezier in het autorijden verschaft. Verder is het onderhoud qua kosten heel normaal en rijdt de Jeep geweldig. Er zitten 19"wielen onder, maar ik denk dat 17" straks mijn voorkeur heeft i.v.m. het doorgeven van oneffenheden op de weg. Verder zit de koets vol met electronische nieuwigheden en dat was eerst even wennen, maar wel handig. Ben benieuwd naar het verbruik van de vergelijkbare hybride en dat zal hem dan wel worden, want waar vind ik anders nog zo'n koets met karakter ?

3,8
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  4
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

PRIVATE LEASE Jeep Renegade

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (11)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens