Jeep Renegade 1.0T 115 80th Anniversary (2021)

autoreview

Jeep Renegade
Jeep RenegadeJeep RenegadeJeep RenegadeJeep RenegadeJeep RenegadeJeep RenegadeJeep RenegadeJeep RenegadeJeep RenegadeJeep RenegadeJeep RenegadeJeep RenegadeJeep RenegadeJeep RenegadeJeep RenegadeJeep Renegade

Signalement

UitvoeringRenegade 1.0T 115 80th Anniversary
Versnellingen6, Handgeschakeld
Bouwjaar2021
Jaar van aanschaf2022
KM-stand bij aanschaf21.000 km
KM-stand laatst21.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Toch maar weer,

 • 21.000 km

De vorige Jeep Renegade Limited 1.0 was een auto die me paste als een jas van een duur merk (vul zelf maar in).
Zij het dan dat het een zuipertje was. Dus op zoek naar een Jeep Limited als plug-in-hybride.
Maar dan leg je er op de rekening nog een auto naast en dat laatste past me niet, helaas. Het eigenwijze van de vorm, de maten, de rijtechniek etc. van de vorige koets bevielen me wel en dus kwam ik op de huidige Anniversary uit. Drie jaar jonger.
Het rijden gaat soepeler, hoewel er het zelfde blokje in ligt. En het gekke is dan ook dat ie zuiniger is. Waar ik met de vorige op de grote weg hooguit 1:12 kon halen rijd ik nu 1:14,5. en dat bij dezelfde snelheden en weersomstandigheden. (zoveel mogelijk op cruse control). Waar ik me op heb verkeken is dat er in m'n vorige een achteruitrij camera zat en hier niet. En dan merk je hoe je verslingerd kunt raken aan zaken die je eerst niet nodig had of dacht niet nodig te hebben. Ook de waarschuwing in de spiegels m.b.t. zijdelings naderend verkeer mis ik nu ook. En later inbouwen schijnt een duur klusje te zijn.....
Ik wacht op de dealer, die mijn vraag daarover zal beantwoorden. Als er wat meer ervaring is met deze koets laat ik weer van me horen.

3,8
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  4
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (4)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens