Hyundai i30 CW 1.6 CRDi VGT HP StyleVersion (2010)

Hyundai i30 CW 1.6 CRDi VGT HP StyleVersion (2010)

Uitvoeringi30 CW 1.6 CRDi VGT HP StyleVersion
Bouwjaar2010
Jaar van aanschaf2016

Luxer, nieuwer en ruimer

Na een jaartje en 40000 km met de Kia te hebben gedaan komt er een moment dat je weer rond gaat kijken voor een wat nieuwere auto.

En wat bleek? Er stond een mooie Hyundai i30CW uit 2010 bij de Hyundai dealer.
Halfleren bekleding, regen/licht/parkeersensoren, automatisch dimmende binnenspiegel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, vooruitverwarming etc..

en vooral, een 100000 km minder op de teller.

De eerste 3000 km zitten er binnen een maand weer bij en tja..
betrouwbaar, fijn en luxe :)

Overigens zag ik bij de aanschaf al dat de auto al in 2008 is geproduceerd, maar pas in 2010 voor het eerst op naam is gezet met 10 km op de teller.

Verder nog big deal, maar verklaart waarom de prijs wel mee viel (met daarbij een mooie inruil van de Kia)

Niks spannends ;)

Sinds het kopen binnen een half jaar 20000 km bij gereden, en eigenlijk niks spannends te melden.

Rijden en blijven rijden.
2 dimlichtjes moeten laten vervangen en door steenslag op de de A58 een barst in mijn ruit gehad (dus vervangen).

Verder is het een betrouwbaar bakkie.

Geen bijzonderheden

Weer een half jaar verder en geen bijzonderheden.
Wel cruise-control laten inbouwen en een kleine beurt laten geven.
Remblokjes rondom vervangen. Verder niks op aan te merken.

Fijn betrouwbaar en heerlijk rijdend.

Op naar de 200000

Zag dat het al weer een jaartje verder is, vandaar een nieuwe review.

Eigenlijk geen problemen gehad het afgelopen jaar, en wel veel kilometers gemaakt.
Bandjes vervangen, een multiriem vanwege haarscheurtjes.

Enkel bij 170000 km een rammel gehad in de voortrein.
Deze opgelost door de stabilisatorstangetjes en rubbers te vervangen en de schokdemperlager in te laten spuiten met vet.
Daarna geen last meer van gehad.

Hij verbruikt nog steeds 0% olie, en rijd prima.

Op naar de 200000 !

Dag I30CW

Na 70000 km te hebben gereden, was ik langzaamaan weer rond aan het kijken voor een vervangende i30.
Niet omdat de huidige al problemen ging geven, of dat er kosten aan zaten te komen, maar omdat ik een mooie 13e maand kreeg, was een (nieuwere i30) een mooi kerstcadeautje.

Ofwel heeft de i30 mij nooit stil laten staan, is de auto zeer betrouwbaar gebleken en hoop dat de volgende eigenaar er nog een ton bij kan rijden zonder grote problemen

PRIVATE LEASE Hyundai i30