Hyundai Atos 1.1i ActiveVersion (2007)
Uitvoering | Atos 1.1i ActiveVersion |
Bouwjaar | 2007 |
Jaar van aanschaf | 2007 |
Het is een heerlijk rijdende auto, stuk minder ’schokkerig’ dan de vorige auto. Wel wat op- en aanmerkingen van de auto:
- Vocht in beide koplampen
- Als je de zonneklep binnen dichtslaat, dan hoor je dat het dak hol is. Dit hoor je ook als je er (zachtjes) tegenaan tikt
- Soms slaat de centrale deurvergrendeling door
- Bij ons deed de radio het niet, gelukkig word hier wat aan gedaan
- Bij ons een kras achterop
Op dinsdag 13 maart 2007 brengen wij hem naar de dealer voor een ’reparatie’, dan krijgen we hem de dag erna weer terug. Ik maak dan een update.
UPDATE 17/03/07:
We hebben de auto terug, andere radio gekregen (€50 goedkoper, hij gaat kijken of we de andere radio nog kunnen krijgen)
Nog geen EHBO kist gekregen
Vocht in de koplampen heeft ie wat aan gedaan, maar we hebben het nog niet kunnen testen
Bumper is uitstekend overgespoten, waardoor er echt niet meer te zien is dat er een kras achterop heeft gezeten.
Hij heeft olie in de deurvergrendeling gedaan, dus waarschijnlijk is dat opgelost.
Kras achterop
Vocht in beide koplampen
Defecte radio
Centrale deurvergrendeling slaat soms door
EHBO kist ontbreekt
UPDATE 17/03/07:
Sommige problemen zijn nog niet opgelost, zoals:
Defecte radio
EHBO kist
Vocht in beide koplampen (maar we weten niet of dat is verholpen)
Centrale deurvergrendeling slaat soms door (maar we weten niet of dat is verholpen)