Honda HR-V 1.5 Turbo Sport (2021)
| Uitvoering | HR-V 1.5 Turbo Sport |
| Versnellingen | 6, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2021 |
| Jaar van aanschaf | 2023 |
| KM-stand bij aanschaf | 38.000 km |
| KM-stand laatst | 38.000 km |
HR-v Turbo Sport
Na een lange reeks Honda’s weer bij onze vertrouwde dealer Honda Wesselink Apeldoorn tegen een topper aan gelopen. Op moment van aanschaf stonden er 3 te koop, 2 grijze en deze prachtige blauwe. Als vanaf de proefrit is het genieten met deze auto. Het geluid van de standaard sport uitlaat, de wegligging en de prestaties van de motor. Zuinig op lange afstanden en per direct power (185pk) beschikbaar bij gasgeven. (Vandaar bij eventuele aanschaf nieuwe auto wrs geen HR-v meer, dit is de laatste met de heerlijke benzine-Turbo). De auto trekt ook de caravan met gemak, dan loopt het verbruik wel op naar 1:9 Maar doorgaans is het rond de 1;16 waar wij dan ook zeer tevreden mee zijn icm de heerlijke luxe en krachtige motor. Inmiddels staat de auto bijna op de 80.000 en mag nog zeker niet weg, het is een geweldige lange afstandsauto. Inmiddels deelt hij zijn kilometers met een Type R Championship Edition. Had er niet meer op gerekend om een goede te vinden, tot onze grote verrassing stond hij te koop met 118.000 op de teller wat in 1 1/2 maand inmiddels 122.000 is, dus we genieten nu dubbel 🤗❤️🤗
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Honda HR-V 1.5 i-VTEC Executive Black Edition

Honda HR-V 1.5 i-VTEC 130pk CVT Executive
- 2018

Honda HR-V 1.5 i-VTEC 130pk Automaat Executive | Panoramisch kantel/schuifdak | 1e Eigenaar | Dealeronderhouden | Parkeercamera | Navigatie | Cruisecontrol |
- 2018

Praktijkervaring Honda HR-V (2015-2021)

Honda HR-V Sport - Eerste rijtest

Nergens in Nederland duurt je reis door file zoveel langer als in Den Haag

Trajectcontrole aangezet op nieuw traject