Honda CR-V 2.2 i-DTEC Elegance Plus (2011)

Honda CR-V 2.2 i-DTEC Elegance Plus (2011)

UitvoeringCR-V 2.2 i-DTEC Elegance Plus
Bouwjaar2011
Jaar van aanschaf2011

inrijden

• 750 km

Na jaren trouwe dienst heb ik mijn subaru forester (300000km) ingeruild voor een nieuwe Honda CR-V 2.2 automaat.
Het eerste dat me opvalt is de gebruiksvriendelijkheid van de wagen ,er is een turf bij met 550 bladzijde heb je niet nodig alles wijst zichzelf uit.
Ik heb de lifestyle-versie met ACC , dus met radar , werkt perfect .
De 6 cd lader is eigenlijk overbodig door de USB sluiting ,maar het geluid met de subwoofer is overweldig.
Het rijden is subliem, geen overhelling in de bochten ,
Dus na proefritten met de outlander ,tiguan ,x1,x3,Forester vind ik de CR-V de voorlopig de beste keus ,
Als de betrouwbaarheid van de Honda zo goed is als de Subaru , dan zit het helemaal snor.

Update - trip naar Dolomieten

Ben net terug van een trip met de cr-v van de Dolomieten , Heerlijk reiswagen ,
Met de caravan er achter , gewoon perfect door de combinatie automaat ,ACC en het sterk koppel van de cr-v.
Verbruik 8.4 l/100km, dankzij de unieke stroomlijn van de Eriba Troll .
Het verbruik rond de kerk zit op 7.5l/100km
wat niet echt zuinig is , maar normaal voor een automaat.
Verder geen enkele negatieve opmerking ,...

update 1 jaar cr-v

Na een jaar zonder 1 probleem was het nu tijd voor een 1ste onderhoud op 20000 km,
Ook dit is een meevaller , 153 euro .
het is misschien saai, maar ik heb verder niets toe te voegen dat het een heel betrouwbare en fijne wagen om lange en korte afstanden mee te doen.

update 2 jaar cr-v

Nog steeds 200% content van de CR-V
Geen enkel probleem gehad ,
net een 40000km beurt gehad , 158 euro
kan ik best mee leven ...niet?

update

Na 110000km zonder problemen blijkt dan de Honda niet toch onfeilbaar ,
Bij stationeer draaien kom er uitlaatgas in de binnenruimte ,
zou een gebarsten uitlaat spruitstuk zijn wat bij nog wat 2.2 diesels een zwak punt zou zijn , eigenlijk zeg maar een fabriekfout , maar Honda ziet het niet zitten om in de kosten tussen te komen , ik weet het de garantie is verlopen maar bij fabrieks fout zou men wel soeper kunnen zijn .
jammer

Lezersreacties (10) (gesloten)

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum