AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Ford Mondeo Wagon 1.8i First Edition (1996)
Uitvoering | Mondeo Wagon 1.8i First Edition |
Bouwjaar | 1996 |
Jaar van aanschaf | 2008 |
Goedkoop rondrijden
Ik zocht een goedkope grote auto als backup-gezinsauto (naast de onovertroffen Multipla) om hiermee naar mijn werk te rijden. Voor 1250,- EUR kocht ik deze grote wagon, inclusief 6 maanden garantie. Er zit een werkende airco in (bijgevuld bij aflevering) en voorruitverwarming (ideaal in de winter). Hij is niet echt sterk gemotiseerd (115PK), maar kan redelijk meekomen. Verbruik is redelijk 8l/100km.
Tot nu toe geen problemen, enkel een lekke band laten repareren en er pas winterbnden onder laten zetten (goede tweedehands pirelli snowsport inclusief velgen voor 125,- EUR).
7,5
Autotest
Ford Mondeo Wagon 2.0i Ghia (1998)
Achtergrond
De missie van de Mini Aceman is gelijk aan die van de Paceman
Achtergrond
Deze auto's waren vrij gewoon, maar hadden wel een adellijke naam
Reportage
Lamborghini Revuelto vs. Murciélago LP640 - Waarom de nieuwe sneller is maar de oude leuker
Verkeer & Infrastructuur