Ford Mondeo 1.8 16V 125pk Trend (2001)
Uitvoering | Mondeo 1.8 16V 125pk Trend |
Bouwjaar | 2001 |
Jaar van aanschaf | 2001 |
Deze Mondeo Trend met alle opties heb ik sinds oktober 2001. Ik heb er al aardig mee gereden naar o.a. Oostenrijk. Het is een heerlijke auto die een uitstekend onderstel heeft. Ik heb al in heel veel verschillende auto´s gereden, zoals o.a de nieuwe Laguna en Passat en Opel Vectra en toch vind ik de Ford het fijnste. Ik heb er nu 19000 op staan en heb er nog niks mee gehad (ook geen kinderziektes zoals de peugeot 307). De motor moet je voor snelheid op toeren houden maar op de autobahn loopt hij heel goed ik heb er op de terugweg van Oostenrijk al 230 km/h meegereden zonder problemen en dat voor een 1.8 16v (125pk). En ook het verbruik is netjes. Nu rij ik ook altijd wel zuinig maar in Oostenrijk heb ik er 1.14,4 meegereden en hier nederland altijd zo´n 1.13,3. Daarom kan ik alleen maar goed spreken over deze Ford. Dat kon ik van mijn Ford Focus ook al.
geen!!