Ford Mondeo 1.8 16V 110pk Trend (2001)
Uitvoering | Mondeo 1.8 16V 110pk Trend |
Bouwjaar | 2001 |
Jaar van aanschaf | 2008 |
Na lange tijd lease nu weer een eigen auto
Na 12 jaar diverse lease auto's gereden te hebben moest er van wegen een andere werkgever een eigen auto aangeschaft worden. Met een budget van z'n 7000 euro en als uitgangs punt een ruime comfortabele middenklasser op benzine viel mijn oog op een ford mondeo.
De Ford mondeo 1.8 Trend is een aardig complete auto. mijn auto had als extra 16" licht metaal. wat ik miste was een cruise control, deze werd achter af ingebouwd. Dit werd een gold cruise met 3 programeerbare standen. en de radio-cassete werd vervangen door een Sony radio met MP3 en bluetooth.
De auto voldeed aan mijn verwachtingen en ik heb hier 20.000km zonder enige kosten mee gereden. i.v.m. de aanschaf van en wat grote caravan is de Mondeo verkocht. En heb ik een Volvo S60 D5 aangeschaft.

Ford Mondeo Wagon 1.8-16V Centennial , GOEDE APK
- 2003

Ford Mondeo 1.8-16V Trend Airco Trekhaak Nieuwe APK en Beurt ORG. NED.
- 2001

Ford Mondeo 1.8-16V First Edition Airco (automatisch), cruise control, radio/cs-speler, trekhaak, elek. buiten spiegels, voorruitverwarming, multifunctioneel stuur, elek. ramen, Op zoek naar een sportieve én praktische sedan? Deze Ford mondeo 1.8-16V First Edition combineert krachtige prestaties met een hoog uitrustingsniveau en volop ruimte. Door de krachtige motor
- 2001