Ford Kuga 2.5 PHEV ST-Line X (2020) #2
Uitvoering | Kuga 2.5 PHEV ST-Line X |
Bouwjaar | 2020 |
Jaar van aanschaf | 2020 |
Mooie ruime en zuinige auto
Nu 3 maanden in bezit, qua rij comfort is hij prima.
het benzine verbruik valt me reuze mee. Bij een lege accu rijdt hij toch ongeveer de helft van de afgelegde km elektrisch. Hij zit boordevol technische snufjes, waarvan de adaptieve cruise controle mij heel goed bevalt zeker in het rijden in een file. Er is ook een mogelijkheid om de snelheid te regelen door middel van verkeersborden herkenning, maar daarin moet hij nog veel leren en werkt het nu voor geen meter. Er zitten verschillende motor standen op de auto van normaal, eco tot sport. Deze laatste laat de auto echt als een speer optrekken.
een paar minpunten zijn dat hij nog verschillende kinderziektes heeft. Hij is nu al een paar keer terug naar de garage gemoeten ivm een terug roepactie
De laatste omdat er brandgevaar bestond bij een overbelasting van de accu. Deze is vorige week gemaakt althans dat dacht ik tot ik vandaag een telefoontje kreeg dat het toch niet goed verholpen was door verkeerde informatie van Ford zelf.
Word vervolgt