Ford Focus Wagon 1.6 16V Cool & Sound (2010)

Ford Focus Wagon
Ford Focus WagonFord Focus WagonFord Focus WagonFord Focus WagonFord FocusFord FocusFord FocusFord FocusFord FocusFord FocusFord FocusFord FocusFord FocusFord Focus

UitvoeringFocus Wagon 1.6 16V Cool & Sound
Bouwjaar2010
Jaar van aanschaf2010

• 980 km

Na meerdere occasions te hebben gereden, en bij de laatste twee auto's problemen te hebben gehad. (renault senic 1.9d rxe Bijna alle renault kwalen.)en zie boven. Hebben we besloten om een nieuwe auto aan te schaffen. Oze eerste twee auto's waren een ford escort 1.4 en later een escort clipper 1.8 td limited edition. Deze auto's hebben ons altijd veel plezier gebracht en vooral de laatste.

Eindelijk is het zover op 19 mei konden we onze nieuwe auto ophalen.
Hij bevalt prima. Hij rijd fantastisch mooi direct sturend.
De stoelen zitten lekker stevig. Er zit wel een minpuntje aan want voor bredere mensen zitten ze niet confortabel voor in hun zij.
Het is wel even wennen met de radiobediening onder de richtingaanwijzer om de bocht omtegaan.
Alles is keurig afgewerkt en op sommige punten is wel wat goedkoper materiaal gebruikt. Maar stukken beter dan de opel.
En tevens geen kraak meer in het dashbord.
Ik hoop hier veel plezier aan te beleven.
En ik zal jullie op de hoogte houden.

PRIVATE LEASE Ford Focus