Fiat Seicento 1100 i.e. Sporting (1999)
Uitvoering | Seicento 1100 i.e. Sporting |
Bouwjaar | 1999 |
Jaar van aanschaf | 2005 |
Heb deze auto nu ca. 3 maanden. Is een klein leuk sportief autootje wat juist zo leuk is dat het zo klein is.
Hij is zuinig en best wel pittig. Aan het stoplicht kun je toch menig sprintje winnen. Vooral op korte stukken in de stad en op landweggetjes is het leuk gooien en smijten met de ’Sei’.
Ook over het verbruik ben ik zeer te spreken. Als ik een tank leeg rijdt met veel autosnelwegkilometers kun je 1:20 makkelijk halen. Bij normaal verkeer en een beetje doorijden is ca. 1:16 zeer reeel.
Hij is zowel van binnen als van buiten zeer sportief aangekleedt. Ik wil er zelf wel nog een paar kleine dingen aan doen zoals de sideskirts van de Seicento Abarth monteren, en de matten van Abarth, zodat hij nog iets sportiever wordt. Voor de rest een leuk autootje, lage verbruikskosten.
Na 2 weken is de tank vervangen, zeer lichte lekkage. Kostenloos door de dealer verholpen. Auto wel een week kwijt geweest maar ook kostenloos een gloednieuwe leenauto gehad.