Daihatsu Cuore RTi-12V (1999)
| Uitvoering | Cuore RTi-12V |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 1999 |
| Jaar van aanschaf | 1999 |
| KM-stand laatst | 0 km |
Ik heb geen moment spijt van deze aanschaf gehad. De auto presteert erg goed, vooral de trekkracht tussen de 2000 en 4000 toeren is opzienbarend. Het gemiddelde verbruik ligt tussen de 1 op 17 en 1 op 19 bij lange afstanden. Stadsritten leveren zo"n 1 op 15 op. Het comfort aan boord is voor zo"n kleine auto erg goed, we zijn meerdere malen in een ruk naar de spaanse Costa"s gereden en stapten fit uit(airco aan boord). Voor de duidelijkheid, ik ben 1.85 meter lang en zo"n 100 kg zwaar. De remmen zijn uitstekend en slijtvast. De onbekrachtigde besturing werkt (te) indirect en je hebt weinig gevoel met de weg(schijnt veel beter te zijn met stuurbekrachtiging).
De auto heeft bij slechte weersomstandigheden wel last van de wind, op een lange afstand kan dat erg vermoeiend zijn. De motor heeft moeite met het op gang komen wanneer de airco aan staat en de auto vol zit met vakantiebagage. Ik vind de kofferruimte te klein en de neerklapbare leuningen van de achterbank onpraktisch(geen vlakke vloer).
Geen enkele die de auto is aan te rekenen.