Daewoo Lanos 1.3 SE (1997)

Uitvoering | Lanos 1.3 SE |
Bouwjaar | 1997 |
Jaar van aanschaf | 2010 |
Lanos
We zochten een 2e auto omdat dat ik ander werk kreeg en mijn lease auto moest inleveren. Omdat de Lanos onze 2e auto zou worden verwachten wij dat deze z'n 7500 km per jaar zou gaan rijden.
De Lanos leek ons perfect omdat deze goedkoop was, licht in gewicht en maar 90000km op de klok had staan.
Na 10.000 km kan en wil ik het volgende over de Lanos zeggen:
Het uiterlijk is niet echt modern te noemen, maar omdat het onze 2e auto was maakte het ons niet zoveel uit.
De auto van binnen ziet er erg saai en van goedkoop plastic uit, Ik had altijd het gevoel als of je in een speelgoed auto zit. De stoelen zitten ronduit slecht.
Het rijden in de Lanos vind ik ronduit waardeloos. Het stuur is overbekrachtigt waardoor je elk geveoel met de weg mist. De vering is zeer slap tenoemen, op snelwegen heerlijk maar in bochten is het drama en zwabbert hij net als een dwijl alle kanten op. De motor doet zijn werk prima, maar net als het stuur lijkt de motor erg passief en gevoelloos. Omdat het rijden in de lanos ons zo begon te irriteren hebben wij hem maar snel weggedaan.
Ondanks zuinig rijden was het verbruik 1:12 met moeite, Toch ook wel veel voor een 1300cc.
Het lijkt wel erg negatief deze review, maar dit kan ik hellaas alleen maar constateren. Wij kopen dus geen Lanos weer.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee