Citroën C5 Break 2.0 16V Exclusive (2003)
Uitvoering | C5 Break 2.0 16V Exclusive |
Bouwjaar | 2003 |
Jaar van aanschaf | 2003 |
Na 3 x BX en 3 x Xantia nu eindelijk de felbegeerde C5. En dan een exclusive 2.0 met automaat en gasonderbouwtank. Een fantastische kar. De xantia"s liepen waardeloos op gas, veel problemen gehad dus ik hield mijn hart vast. Gelukkig tot nu toe geen enkel probleem. Niet eens naar de garage geweest om een schroefje vast te zetten of een rammeltje weg te sleutelen. GSM ingebouwd, de gsm kabel ligt er al vanaf de dakantenne en met een koppelsnoertje een fluitje van een cent. Navigatie ingebouwd en geleerd dat de antenne niet achter de voorruit kan vanwege een metaalfilm in de ruit. Na veel zoeken dan maar achter de rugleuning van de achterbank tegen de kant aan. Werkt nu prima. Kortom DIK TEVREDEN alleen is deze C5 niet zo snel als mijn oude xantia 2.0 Dat nemen we maar op de koop toe. Overigens ben ik stukken rustiger gaan rijden. Scheelt heel wat boetes. Nog een leuk iets is dat de onderhoudsbeurten na 30.000 km moeten. Dat was wel eens anders.
Geen enkel probleem.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee