Chrysler Voyager 2.4i 16V SE (1998)

autoreview

Chrysler Voyager 2.4i 16V SE (1998)

Signalement

UitvoeringVoyager 2.4i 16V SE
Versnellingen4, Automaat
Bouwjaar1998
Jaar van aanschaf2002
KM-stand bij aanschaf155.000 km
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Een enorme hoeveelheid ruimte en veelzijdigheid; 7 zitplaatsen, of in ons gezin 5 zitplaatsen en overdadige kofferrruimte in een volledige verpakking.

Hoewel de 2.4 motor 4-cylinder (zeker omdat hij op voor ons op LPG loopt) weinig indruk maakt bij inhaal-acties is het 1:10 verbruik acceptabel. Ook de kwaliteit van het interieur is op zijn best suspect, onderdelen als CD-la en andere plastic delen hebben zich na 5 jaar reeds gewonnen gegeven, maar de auto als geheel is na een kwart miljoen kilometers nog steeds in goede conditie. Het interieur is meerzijdig configureerbaar en afdoende ruim voor een weekendtrip van 7 personen.

Ik verwacht dat de wagen na een cylinderkop-revisie zeker de 4 ton haalt, en hoewel de maandelijkse kosten met 100 Euro wegenbelasting en 70 euro verzekering zeker niet te verwaarlozen zijn, is deze auto op LPG G3 absoluut een leefbaar alternatief voor families die iets meer ruimte en luxe op prijs stellen.

PROBLEMEN

Plastic onderdelen fragiel, niet erg zuinig op benzine.

3,8
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  5
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens