Chevrolet Trans Sport 3.4 V6 (2000)

autoreview

Chevrolet Trans Sport 3.4 V6 (2000)
Chevrolet Trans Sport 3.4 V6 (2000)Chevrolet Trans Sport 3.4 V6 (2000)Chevrolet Trans Sport 3.4 V6 (2000)Chevrolet Trans Sport 3.4 V6 (2000)Chevrolet Trans Sport 3.4 V6 (2000)Chevrolet Trans Sport 3.4 V6 (2000)

Signalement

UitvoeringTrans Sport 3.4 V6
Versnellingen4, Automaat
Bouwjaar2000
Jaar van aanschaf2000
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Fijne gezins en ruimte wagen. Veel auto voor relatief weinig geld. Ideale auto voor lange snelle reizen. Betrouwbaarheid is goed
Een aantal maars:
- gebruikt een stevige slok,
- wegligging vaag,
- besturing uiterst vaag,
en als laatse in de stad een absolute ramp, een draaicirkel van 13 meter.

PROBLEMEN

Geen

3,5
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  4
 • Kosten
  2
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens