Chevrolet (1955)

Chevrolet Bel Air (1955)

Bouwjaar1955
Jaar van aanschaf1955

Van America naar Nederland

Op dit moment ben ik de trotse eigenaar van deze 1955 chevy bel air. mijn opa had deze gekocht in 1955 bij een autogarage genaamd jay. de auto was op dat moment helemaal nieuw. toen mijn vader 16 was en zijn rijbewijs had gehaald kreeg hij de chevy bel air. hij heeft er zo'n 10 jaar in gereden toen hij een andere auto kocht. de bel air belande in de garage en kwam er een paar jaar later uit voor mijn opa die zijn auto in 1980? in elkaar reed. hij kocht later een nieuwe en ik haalde 5 jaar later mijn rijbewijs. de auto werd met een containerschip overgeplaatst naar nederland dat was rond 1990 toen waren de regels nog niet zo streng en was de auto verzekert en een apk was niet verplicht voor een auto van dat bouwjaar ik ben daarna nooit naar de rdw geweest en de auto staat nog steeds ingeschreven op het Amerikaanse adres van een oom van mij ik rij dus nu al zo'n 20 jaar rond in Nederland met een Amerikaanse kentekenplaat. ik heb al een paar keer een controle gehad met politie en nooit gezeik gehad.

7,5