Chevrolet (1955)

autoreview

Chevrolet Bel Air (1955)

Signalement

Versnellingen5, Automaat
Bouwjaar1955
Jaar van aanschaf1955
KM-stand laatst852.657 km
Lezerswaardering: 9%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Van America naar Nederland

 • 852.657 km

Op dit moment ben ik de trotse eigenaar van deze 1955 chevy bel air. mijn opa had deze gekocht in 1955 bij een autogarage genaamd jay. de auto was op dat moment helemaal nieuw. toen mijn vader 16 was en zijn rijbewijs had gehaald kreeg hij de chevy bel air. hij heeft er zo'n 10 jaar in gereden toen hij een andere auto kocht. de bel air belande in de garage en kwam er een paar jaar later uit voor mijn opa die zijn auto in 1980? in elkaar reed. hij kocht later een nieuwe en ik haalde 5 jaar later mijn rijbewijs. de auto werd met een containerschip overgeplaatst naar nederland dat was rond 1990 toen waren de regels nog niet zo streng en was de auto verzekert en een apk was niet verplicht voor een auto van dat bouwjaar ik ben daarna nooit naar de rdw geweest en de auto staat nog steeds ingeschreven op het Amerikaanse adres van een oom van mij ik rij dus nu al zo'n 20 jaar rond in Nederland met een Amerikaanse kentekenplaat. ik heb al een paar keer een controle gehad met politie en nooit gezeik gehad.

3,8
 • Betrouwbaarheid
  3
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  3
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (5)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens