BMW X5 xDrive30d High Executive (2010) #2
Uitvoering | X5 xDrive30d High Executive |
Bouwjaar | 2010 |
Jaar van aanschaf | 2010 |
Eerste kilometers
Het is mijn eerste X5, hadden als eens een 530d Touring en na de R Klasse wilde ik iets sportievers. Toen de facelift begin dit jaar uitkwam was ik meteen verkocht en heb in April een Sparkling Bronze bestellt met alles erop en eraan.
DE AUTO
Hij ziet er super uit vindt ik, vooral in de nieuwe kleur Sparkling Bronze, in kombinatie met de nieuwe LED achterlichten en felle LED dagrijlichten. Binnen in heb ik voor Zimtbrauen met Alu sierlijsten gekozen, wilde eerst de combi Oyster met Bambus nemen maar dacht dat het met kinderen nogal snel vies wordt.
Binnen in is het een droom, die comfortzetels zijn super, de Navi Professional is fantastisch met 3D aanzichten en sateliet fotos, een vooral erg snel omdat hij met een harde schijf werkt. iPod aansluiting werkt ook prima.
Opties:
- Adaptive Headlights
- Highbeam Assistant
- Speedlimit sensor (herkent staartborden)
- Navi Professional
- 6 CD Wisselaar
- Getinte ramen achter
- Elektrische Kofferklep
RIJGEDRAG
Een droom! Vooral het Adaptive Drive en Active Steering maken het rijden een groot feest, net een kart. En de motor spreekt enorm spontaan aan, en is in combinatie met de (8!) gang automtaat enorm zuing (8,2L/100)
Zal later nog eens over mijn ervaringen berichten
Groeten