BMW 330Ci Cabrio Executive (2005)

BMW 3-serie Cabrio
BMW 3-serie CabrioBMW 3-serie CabrioBMW 3-serie CabrioBMW 3-serie CabrioBMW 3-serie CabrioBMW 3-serie CabrioBMW 3-serie Coupé - interieur

Uitvoering330Ci Cabrio Executive
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2005

Dit is nu mijn tweede bmw.Zie voor de vorige mijn review 535i automaat met een kilometerstand van 540000 km.Maar goed in december schafte ik mij een nieuwe 330ci cabrioExecutive automaat aan.Het is natuurlijk een wereld van verschil met mijn vorige bmw.Zodra het zonnetje schijnt ,ook in de winter, een druk op de knop moet je helaas wel blijven vasthouden en je zit in een auto met alleen een blauwe lucht als dak.Het cruisen langs de boulevards van scheveningen en zandvoort kan beginnen en ja waar komt die big smile nu opeens vandaan?Ik ben ontzettend content met mijn auto ,zie de huidige kilometer stand en zelfs het standaard navigatisysteem vind ik grappig ze verliest nooit haar geduld met mijn orientatievermogen.Heeft de auto dan geen negatieve punten?Persoonlijk vind ik de vering behoorlijk stug ,hij is verlaagd met 18 inch velgen en met het windscherm is er alleen nogmaar plaats voor de bijrijder/ster. Net als mijn vorige bmw rijd ik de eerste 20 km rustig om de mtor op temperatuur te laten komen om vervolgens als het kan het gaspedaal een stuk dieper in te drukken.Waar was ik kapot van?Toen een ASO met een scherp voorwerp dacht leuk te zijn en een diepe kras in de motorkap maakte.Daar sta je dan met je goed gedrag.Maar goed hij rijdt zoals een Bmw hoort te rijden en het windgeruis neem je dan voor lief.Met de auto zelf nog geen vervelende dingen meegemaakt .

Gezien de kilometerstand nog geen problemen .Alles functioneert nog perfect;Alleen als ik het dak open laat gaan dan gingen in het begin de portierruiten vanzelf omhoog maar nu doet de linkerportierruit dat niet.Daar moet ik mij dealer nog voor lastig vallen.En natuurlijk moet ik nog foto,s maken net zoals van min vorige bmw waar ook om gevraagd werd;maar ik heb nog geen digitale camera.En ik hoop na 1,5 jaar de motor weer te laten tunen want nu zit hij nog in de fabrieksgarantie en een hoger koppel bij lagere snelheden en een hogere topsnelheid voor de weetis nog altijd leuk.