BMW 320Ci (2001)
Uitvoering | 320Ci |
Bouwjaar | 2001 |
Jaar van aanschaf | 2004 |
We waren al een tijd opzoek naar dit type auto, maar het moest aan bepaalde eisen voldoen, zoals de motor wat ons betreft liefst een 6 cilinder, want onze vorige auto vonden we de motor nogal rauw en in onbalans (ondanks de balans-assen).
Ook binnen moest het helemaal onze smaak zijn zoals geen hout (geen senioren auto) geen beige maar liefst wel leer.
Comfort is goed maar niet de top maar dat komt ook door het sport onderstel wat nog wat lagger ligt dan het standaard de stoelen zijn super net als de rest erg ergonomisch de achter bank is goed mits niet telange bestuuder of bij rijder anders erg krap achter in.
Verbruik is beter dan ik verwacht had, ik ben nogal een sportieve rijder maar een verbruik van 9,3 liter op 100 kilomter is niet hoog met de vorige BMW 316 deden we het niet veel beter / slechter en dat terwijl het totaal gewicht een 200 kilo hoger licht.
Voor ons geen andere auto denkbaar!
+ weggedrag
+ motor
+ stoelen
+ verbruik
twijvels
+- comfort niet 100%
Min
- zicht opzij niet goed, grote dode hoek
- gordels blijven na afdoen slaphangen, worden
niet goed opgerold
rechter voor lamp stuk