BMW 318i Touring (2008) #5

autoreview

BMW 318i Touring (2008)

Signalement

Uitvoering318i Touring
Versnellingen6, Handgeschakeld
Bouwjaar2008
Jaar van aanschaf2018
KM-stand bij aanschaf215.000 km
KM-stand laatst245.000 km
Lezerswaardering: 16%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Fijne auto, maar veel problemen

 • 245.000 km

Ruim een jaar gereden in een BMW 318 touring uit 2008. Aangeschaft met een km stand van ca 215000 in februari 2018. Zo’n BMW is absoluut een heerlijke reiswagen. Comfortabel, stil, snel en een puike wegligging. Normale gebruiksomstandigheden zijn heel acceptabel. Verbruik is ongeveer 1:13. In het jaar dat ik met deze auto heb gereden zijn behoorlijk wat problemen de revue gepasseerd, voornamelijk van elektronische aard. Af en toe was het net een kerstboom! Jammer, ik had er nog graag een paar jaar mee willen rijden, maar bij 245000 km en een flinke kostenpost voor de boeg toch maar besloten de wagen in te ruilen.

3,5
 • Betrouwbaarheid
  2
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  5
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

PRIVATE LEASE BMW 3-serie

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (2)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens