BMW 318i touring (1997) #2

Uitvoering | 318i touring |
Bouwjaar | 1997 |
Jaar van aanschaf | 2016 |
Verassend veel auto voor weinig geld
Deze auto heb ik enkele jaren geleden gekocht van een bekende voor het indrukwekkende bedrag van 750 euro. De auto is verassend compleet met airco, elektrische ramen en cruise control. We hebben deze auto onder andere gebruikt voor een vakantie naar het zuiden van Spanje, onderweg bleek wel dat de airco niet top meer is. Met de hoge temperaturen daar, was deze zeker niet afdoende. Ook op wintersport in Oostenrijk is deze auto probleemloos mee geweest.
Het trekgewicht volgens kenteken is maximaal 1400kg, wat al niet verkeerd is. Echter voor mijn werk (zie https://masta.nl ) heb ik er enkele keren vrachten achter gehad die dit gewicht ruimschoots overschreden, ook dat gaf niet direct problemen.
De achterwiel aandrijving bevalt mij persoonlijk ook erg goed, leuk om af en toe een zandpad in te driften.
In de tijd dat ik deze auto heb gehad, heb ik er nauwelijks grote kosten aan gehad en hebben we op het verbruik na (circa 1 op 10) redelijk goedkoop kunnen rijden.
Recent de auto verkocht voor het zelfde bedrag als waar ik hem oorspronkelijk voor had gekocht.

BMW 3-serie Cabrio 320i E36 Executive | NL auto | 6 cilinder | Automaat | 17 inch | Leer | Sportstoelen | Sportstuur | Climate-control | Cruise control | Elektr kap | ➡️
- 1999

BMW 3-serie Cabriolet E36 320i Executive / Origineel NL / Inclusief Hardtop / 100% origineel / Automaat / M Sport Leder / Zeer netjes
- 1998

BMW 316 Compact Automaat, airco, nieuwe apk