BMW 316ti Compact (2003)
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2003 |
| Jaar van aanschaf | 2003 |
| KM-stand laatst | 0 km |
Ik heb een proefrit gemaakt in een kleine 15 auto´s in dezelfde prijsklasse, maar eigenlijk wist ik het al vantevoren. De BMW 3-serie is nauwelijks overtrefbaar qua rijgedrag en zo ook de compact die ik rijd (voor de zaak). De prijs-kwaliteit verhouding is dus prima in orde (wel te duur om privé te rijden, vind ik, gem. verbruik 1 op 10 bij een normale rijstijl). Ik heb zelf 2 3-series gehad, 1 uit 1984 en 1 uit 1986, maar beiden probleemauto’s (roest en motorische problemen). Deze auto is probleemloos, echter de bekleding van de bijrijdersstoel begint te ´pillen´. De dealer is er 1 van het luie soort (vooral niet reageren of terugbellen), maar dat heb je wel eens. Nooit meer een auto kopen bij Bert Story in Waardenburg dus. Wel 1 voordeel van deze dealer, hij was de goedkoopste in Utrecht en omstreken, heb offertes aangevraagd bij 10 dealers. Aflevering ed. prima, aftersales dus niet. Volgende x weer BMW!
Pillende bijrijdersstoel. Verder probleemloze auto!
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

BMW 320i E46 Facelift Executive | 170 pk | 6 cilinder | NL auto | Cruise control | Climate control | Beeldscherm | 16 inch | Angel Eyes | PDC | Mistlampen | NAP | ➡️
- 2001

BMW 3-serie Coupé 320Ci Executive