BMW 316i Executive (2001) #3

BMW 316i Executive (2001)

Uitvoering316i Executive
Bouwjaar2001
Jaar van aanschaf2011

Rij-ervaring

Vanaf het jaar 1986 tot het jaar 2004 heb ik zakelijk 5x Lexus LS 400 gereden.Over deze wagens was ik zeer tevreden. Ik reed ze tot 100.000 km en verkocht dan naar Abu Dhabi voor een goede prijs.Nadat ik in 2004 met pensioen ging ,reed van 2005-2010 een goede tweedehands Volvo S 40 met LPG uitvoering van 140.000 - 250.000 km. Ik heb daarbij weinig kosten gehad.Wegens het uitvallen van onze Gasinstallatie(aanzuig-motor kapot ) kosten meer dan 1400 Euro.
Wij zijn toen op zoek gegaan naar een goed gebruikte BMW van 1e eigenaar. Wij hebben deze wagen op 30.03.2011 aangekocht.De wagen had toen 142500 km gelopen. Wij hebben deze wagen aangekocht bij Garage Kantelberg te Eindhoven. Deze garage kunnen wij U zeker voor een gebruikte wagen aanbevelen.Normaal zijn met onze wagen altijd in onderhoud bij garage Piet Huijbregts in Reusel. Daarmee zijn wij uiterst tevreden. Wij hebben nu een goede 20.000 km gereden.Aan kosten gehad: 2 x stabiliteitstangetjes en een gebroken achter veer. Onder garantie werd een nieuwe luchtmassa meter vervangen.
Het kostenplaatje in 2012:
Brandstofkosten 0,12 cent
Overige kosten 0,05 cent
Vaste kosten 0,036 cent.
Brandstofverbruik 1 op 13,2 km.