BMW 316i Essence (2003)

Uitvoering316i Essence
Bouwjaar2003
Jaar van aanschaf2013

BMW 316 Black & Silver

Eindelijk onze auto gevonden, na een zoektocht op verschillende auto occasions sites. Het betreft een BMW 316I Black & Silver. Een erg fijn rijdende auto, met alle opties die wij erop wilden hebben.
Tot op heden geen grote problemen gehad, de rubbers bij de achteras zijn vervangen, hij bonkte bij opschakelen, nadat dit is verholpen geen gebonk meer.En verder zijn de achterlicht unit's vervangen in de kofferbak, dit omdat het als het regent of ermee door de wasstraat ga water in stond.
We zijn erg goed geholpen door de dealer.

De volgende opties zitten op deze BMW:
- 17"Licht metaal 225/45
- Airco
- BMW Radio/cd, die jammer genoeg geen MP3
leest.

Over het rijden kan ik kort en bondig zijn, het rijdt zoals een BMW hoort te rijden. Hij ligt superstrak op de weg, stuurt en remt goed.

Over het verbruik kan ik vermelden dat het een vrij zuinige auto is, haal met gemak 1/14 gemiddeld, dit is zuiniger dan onze vorige auto, Opel Agila 1.2, die verbruikte net zoveel brandstof.

9,5