BMW 118d (2010)
Bouwjaar | 2010 |
Jaar van aanschaf | 2010 |
me eerste review
hallo
mensen na lang zoeken naar een nieuwe auto
heb ik een paar auto op rij gezet.
Honda civic, mitsubishi asx,en honda crz.
na verschillende proefritten met alle 3 deze auto s hier in spanje..vond ik het erg moeilijk.. om te kiezen tussen deze 3.mitsubishi viel af door gewoon zeer slechte finaciering mogelijkheden, honda crz helaas iets te crap.. voor de persoon dat ik ben.. verder super auto.. alleen iriteerde me dat me knie in midden console boorde.. civic zeer goed aanbod.. voor 20000 euro nieuw.. totdat plaatstelijke bmw een advertentie had met leuke kortingen op 1 serie! dus de zelfde dag gaan proefrijden.. met een 116d van ongeveer dik 1 uur.. was ik zeer tevreden over het rijgedrag dus werd nieuwgierig en dus maar onderhandelen en kon ik een leuke 118d met M sport pakket en automatishe airco en nog behoorlijk wat opties voor 25000 en zeer goed financiering aanbodt. heb ik goed nagedacht tussen civic en bmw 118d en ja ben ik toch maar voor Bmw gegaan.
de auto zelf is echt heerlijk om in te rijden de motor is lekker soepel en zeer vlot gaat prima mee met het verkeer en houd nog over ben zeer benieuwd na wat een leuke chip doet:). het onderstel is redelijk hard niet extreem had het M onderstel harder verwacht gelukkig valt het mee. bochten zijn een feest en kan je echt loeiend hard nemen en dat vind ik het lekkerst aan deze auto! nadelen aan auto is bijna geen opberg ruimte. en beenruimte achterin maar ja dat kan mij niks schelen..ik hoef daar niet te zitten haha. het verbuik volgens boord computer 6,5 per 100km ik had het meer op 6 gedacht. maar dat komt vast nog wel
verder problemen geen hoop ik ook zo te houden
binnekort zal ik een update doen rond 5000km
kijken of de auto nog zeer goed bevalt zoals nu