Audi A4 Avant 2.0 TDI Pro Line (2005)
Uitvoering | A4 Avant 2.0 TDI Pro Line |
Bouwjaar | 2005 |
Jaar van aanschaf | 2005 |
Ja, na lang wachten dan eindelijk eerste week januari mijn eerste lease-auto. Ik heb speciaal een aantal maanden gewacht met bestellen op de nieuwe geface-lifte Audi A4 Avant. Zeker nu ik er ruim een maand in rij ben ik daar erg blij om. De facelift maakt de vorige A4 nu toch een beetje verouderd en ik had geen zin om 4 jaar (zo lang duurt het lease-contract) in een auto te rijden die alweer ingehaald was door een nieuwe gefacelifte.
Aan de voorkant is de neus perfect. De nieuwe Audi singleframe grille ziet er erg modern en stoer uit vind ik.
De auto zelf rijdt uitstekend, ook is achter de cockpit alles perfect op elkaar afgestemd, zeker in combinatie met het naviplus systeem (dvd).
Goedkoop is het allemaal niet, maar ik ben er erg tevreden over. Later zal ik een update doen over het rijden zelf als ik iets meer gereden heb met de auto.
Geen problemen.
De Audi-dealer die de auto afleverde belde of alles naar wens was, ik gaf aan dat ik de spraakbediening van de telefoon niet aan het werk kreeg. (Je kunt je telefoon zo ongeveer bedienen met allerlei gesproken commando"s volgens het boekje). Hij heeft het uitgezocht en me later teruggebeld, bleek dat dat nog in de werkplaats in de computer geactiveerd had moeten worden. Dit activeren moet ik nog laten doen, maar wel aardig dat hij dat allemaal voor me uitgezocht had!