Alfa Romeo 33 1.4 i.e. (1993)
Uitvoering | 33 1.4 i.e. |
Bouwjaar | 1993 |
Jaar van aanschaf | 2003 |
Na een goede baan gehad te hebben incl. luxe auto van de zaak kwam ik weer terug in het studentenleven met een idem auto. De alfa romeo heeft mij op geen enkele manier teleurgesteld. Wat een genot om met een 1400 zo´n ontzettende kracht onder je voet te hebben. Menig auto werd voorbijgestreefd. De boxermotor levert prima prestaties en een geweldige wegligging voor een oudere auto. Helaas moet ik er binnenkort met pijn in mijn hart afstand van gaan doen vanwege financiële perikelen. Dat is een hele lastige kwestie maar voor mij nooit meer anders dan de Italiaanse schoonheid en motorgevoel.
Alfa Romeo wat een genot. Heb bij een autotransport bedrijf gewerkt en in menig auto een blokje getoerd. maar alle Duitse paardenkrachten konden niet tippen aan het pure rijgevoel wat men bij de Alfa krijgt Hopelijk kan iemand anders binnenkort genieten van mijn rode racemonster die alleen met drempels een probleem heeft.
Twee apk keuringen met alleen twee lampen en drie zekeringen en relais. Dat is goedkoop en tegenstrijdig met de norm rijdend.