Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD Progression (2002)

autoreview

Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD Progression (2002)

Signalement

Uitvoering156 Sportwagon 1.9 JTD Progression
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2002
Jaar van aanschaf2006
KM-stand laatst0 km
Lezerswaardering: 36%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Wow, heerlijk, super. Deze auto is gewoon een genot om naar te kijken, in te zitten en in te rijden. Zwart met mooie 17’ wielen en geel leder erin. Qua paardenkrachten geen winnaar, maar het rijdt als de brandweer. Onderstel is geweldig. Sturen is gewoon fun en lange afstanden heerlijk relaxed.


De ruimte is stukken minder dan de 307sw, maar kinderwagens worden toch steeds compacter! Met wat vernuft past alles gewoon onder het afdek zijltje.
De rijpositie is gewoon goed (minder Italian monkey dan voorgangers) en alles zit er op en aan, wel verspreid door de auto vanwege de estetiek! Enkel cruise control zou wel handig zijn.


Dit is echt een auto die je voor je plezier rijdt. En na acht maanden sturen enkel normaal onderhoud aan de auto hoeven laten plegen. Kaakt en piept niet, geen roest en alle onderdelen blijven er gewoon opzitten!!!

Jammer, de laatste rit. Nog even genieten en dan is het einde van de relatie! Na heel wat auto’s gereden te hebben, valt het met deze wel zwaar. Ik was namelijk nog niet uitgekeken op deze AR!

Maar, ja het contract was al verlengd (zegt ook wat over de kwaliteit van deze bewuste AR en natuurlijk de berijder!) en met ruim 180.000 was het echt op! Ciao bella. Oh ja ik rij nu in een Hyundai!
Heiligschennis? Ongetwijfeld! echter, ik vind de 159 een plaatje van buiten, maar een beetje log rijden (jaja mijn Hyundai weegt ook door de 1700) Ook zie je wat AR wil, Audi en BMW zijn. En dat zijn ze dus niet en moeten ze niet willen. Een GT: bloedmooi, maar echt niets met twee kleintjes.
En gelukkig heb ik altijd mijn Giulia en Bravo nog om weg te zwijmelen....

PROBLEMEN

* nieuwe accu
* niets!

Lezersreacties (1)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens