Vision Mercedes-Maybach 6 in vol ornaat

Zes meter Maybach-coupé lekt online

Vision Mercedes-Maybach 6
Vision Mercedes-Maybach 6Vision Mercedes-Maybach 6Vision Mercedes-Maybach 6Vision Mercedes-Maybach 6Vision Mercedes-Maybach 6Vision Mercedes-Maybach 6Vision Mercedes-Maybach 6Vision Mercedes-Maybach 6Vision Mercedes-Maybach 6
Als het aan Mercedes lag, maakten we morgen pas kennis met de Maybach 6-concept. Helaas voor hen is het nu al zover.

Na een teaseroffensief bestaande uit een duistere plaat van het indrukwekkende silhouet, een dito afbeelding van een angstaanjagend front en een detailfoto die de vleugeldeurconstructie krijgen we nu de kans om de Mercedes-Maybach 6 in vol ornaat te bekijken. Dat Maybach niet meer op zichzelf staat wordt meteen duidelijk door de ster die op even traditionele als trotse wijze op de motorkap prijkt, maar toch is het vooral wat daarachter gebeurt wat indruk maakt. De '6' in de typeaanduiding slaat namelijk op de lengte in meters, en ogenschijnlijk is meer dan de helft daarvan opgegaan aan de immense neus.

Uitgebreide informatie over deze imponerende 'slee' volgt morgen, want dan treedt Mercedes officieel naar buiten met dit opvallende showmodel.

PRIVATE LEASE Mercedes-Benz

Lezersreacties (125) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.