Top-10: meest bekeken video's van 2014

Top-10: meest bekeken video's van 2014
Top-10: meest bekeken video's van 2014Top-10: meest bekeken video's van 2014Top-10: meest bekeken video's van 2014Top-10: meest bekeken video's van 2014Top-10: meest bekeken video's van 2014Top-10: meest bekeken video's van 2014Top-10: meest bekeken video's van 2014Top-10: meest bekeken video's van 2014Top-10: meest bekeken video's van 2014
Ook in 2014 hebben we weer flink wat fraaie video's geproduceerd. We kunnen ze niet allemaal opnieuw noemen, en hebben daarom een top-10 gemaakt van de best bekeken video's van dit jaar!

10. Rij-impressie Mercedes GLA. De Mercedes GLA mag dan in ons landniet zo'n enorm verkoopsucces zijn, jullie waren toch benieuwd naar de kwaliteiten van de C-segment-cross-over. Vandaar een keurige tiende plek voor deze afgeleide van de A-klasse.

9. Rij-impressie Volvo V40 D4. Een fraaie hatchback met 190 pk én 14 procent bijtelling, zouden autoliefhebbers daar benieuwd naar zijn? Reken maar! De Zweedse powerdiesel behaalt een negende stek in dit lijstje.

8. Rij-impressie Volkswagen Golf GTE. Een Golf met 7 procent bijtelling kan natuurlijk sowieso al op flink wat aandacht rekenen, maar kan de auto z'n claim van 'hybride GTI' ook waarmaken? Wij zoeken het voor je uit in deze video.

7. Rij-impressie Kia Sportage. De CO2-taks heeft de Nederlandse Sportage-verkopen geen goed gedaan. Toch leeft de auto nog behoorlijk, anders is de zevende plek niet te verklaren.

6. Rij-impressie BMW 2-serie Active Tourer. Een BMW vol primeurs. De eerste MPV van BMW is de eerste voorwielaandrijver van het merk en ook de eerste BMW met een driecilinder. De interesse van de lezers was gewekt!

5. Rij-impressie Nissan Qashqai. De eerste generatie van de Nissan Qashqai gold als een baanbrekende auto, omdat hij pionierde als C-segment-cross-over. Logisch dus dat de gloednieuwe tweede generatie op flink wat aandacht kon rekenen.

4. Rij-impressie BMW i8. BMW toont heel veel lef met het introduceren van zijn vooruitstrevende i-modellen, de i3 en de i8. Vooral die laatste intrigeerde jullie, want kun je de i8 echt als een futuristisch alternatief voor de eeuwige 911 zien? Sandor van Es moest helemaal naar Californië afreizen om het voor je uit te zoeken. Wat een rotbaan heeft die man toch!

3. Rij-impressie Mercedes C-klasse. Ondergetekende bestempelde hem als één van de meest veelbelovende nieuwkomers voor 2014 en veel lezers waren op z'n minst nieuwsgierig of het klopte. Roy Kleijwegt zocht uit of deze auto echt is opgewassen tegen de BMW 3-serie.

2. Rij-impressie Peugeot 308 SW 1.6 BlueHDi. De Peugeot 308, die hadden we toch al in 2013 in een video? Helemaal waar, maar één blik op het financiële aspect van deze auto verklaart ineens die enorme interesse voor deze voiture. Een C-segment-station met 14 procent bijtelling, dat is nu eenmaal iets waar half leaserijdend Nederland naar uitkijkt.

1. Rij-impressie Citroën C4 Cactus. Met afstand de best bekeken video van 2014 ging echter over de meest eigenzinnige nieuwkomer: de Citroën C4 Cactus. De hamvraag was natuurlijk: vertaalt al die eigenzinnigheid zich ook in een goede auto? Aan Frank Jacobs de eer om de olijke Fransoos aan de tand te voelen.

Lezersreacties (36) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.